Keukencowboys op afbetaling

Keukencowboys op afbetaling? Wat zijn de mogelijkheden bij Keukencowboys bij het kopen van een keuken op afbetaling? Kan ik betalen in termijnen? Wat zijn de bijkomende kosten?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste keukens met afbetaling.

 

Algemene informatie Keukencowboys

keuken op afbetalingKeukencowboys is sinds kort een nieuwe keukenzaak in Nederland, ze zijn nog niet lang bekend en hebben nu al 9 vestigingen in Nederland en één in Duitsland. De keukenzaak koopt de keukens in Duitsland in voor de laagste prijs en daardoor betalen hun klanten ook een lage en betaalbare prijs voor een kwaliteit keuken.

Als u bij Keukencowboys een keuken wilt kopen garanderen zij u 100% slagingskans en eerlijk en oprecht advies.Nog een voordeel is dat Keukencowboys de keukens recht uit de fabriek inkopen en daardoor hebben zij een snelle levering bij de klanten.

 

Keukencowboys op afbetaling

Het kopen van een complete keuken doen mensen niet zomaar, het kost tegenwoordig veel geld. Voor veel mensen die het niet al te breed hebben is het lastig om zo’n groot bedrag in één keer te betalen. Vroeger was het zo dat mensen geld konden lenen bij hun bank om zo grote investeringen te betalen en later weer terug konden betalen.

Het is nu nieuw dat u de keuken bij de keukenzaak kan betalen in termijnen, hierdoor wordt het voor veel mensen mogelijk om toch de keuken te kopen die ze altijd al wouden. Keukencowboys maakt gebruik van betalen per termijn, het is bij hun mogelijk om een laag bedrag per maand te betalen tot het complete bedrag is bereikt. De looptijd is van 72 – 120 maanden.

 

Meer informatie over het betalen per termijnen? Bezoek de website van Keukencowboys.

privacystatement